Onze diensten

ZUID salarisverwerkers is een full-service salarisverwerker. Wij verzorgen de complete salarisadministratie voor bedrijven van zeer klein tot groot.

Alle tijd om te ondernemen

Wij geloven dat een ondernemer het beste uit zijn onderneming haalt wanneer hij hier alle tijd aan kan besteden. Om dit mogelijk te maken nemen wij uw salarisadministratie volledig uit handen. Om dit mogelijk te maken nemen wij uw salarisadministratie volledig uit handen. Op die manier bespaart u veel tijd. Tijd die u veel beter kunt gebruiken om te ondernemen.

 

Uw salarisadministratie in vertrouwde handen

Wij zorgen voor een correcte en vlotte afhandeling van uw salarisadministratie. Niet alleen de uitvoer ervan, maar ook houden wij onze kennis en wijzigingen in arbeidsrecht en cao’s voor u bij. En dat is een geruststellende gedachte.

Uw salarisadministratie uitbesteden aan ZUID salarisverwerkers is eenvoudig. Of u nu één, tien of honderd werknemers heeft, onze dienstverlening sluiten wij aan op de omvang, sector en wensen van onze klanten. Om van start te kunnen gaan, levert u enkel uw bedrijfs- en medewerkersgegevens aan. Meer hebben wij niet nodig. Vervolgens verzorgen wij uw:

  • Loonstroken
  • Loonaangiftes
  • Loonmutaties
  • Jaaropgaven

offerte aanvragen

Wilt u exact weten wat het inhoudt om uw salarisadministratie uit te besteden en wat de kosten zijn? Neem dan contact met ons op of vraag vrijblijvend een offerte op.

btn-offerte-aanvragen-2

Scherpe tarieven zonder extra kosten

De maandelijkse kosten van onze salarisadministratie zijn gebaseerd op het aantal loonstroken dat wij voor u verzorgen. Hierdoor is onze salarisadministratie al interessant vanaf één loonstrook. We berekenen geen extra kosten voor tussentijdse mutaties.